NANI DUNJA  sa klackalicom 6u1
NANI DUNJA  sa klackalicom 6u1
NANI DUNJA  sa klackalicom 6u1
NANI DUNJA  sa klackalicom 6u1

NANI DUNJA sa klackalicom 6u1

37990.00 RSD

Količina:

1. Krevetac

2. Klackalica

3. Komodica

4. Ovalni krevetac

5. Krevet za dete predškolskog uzrasta

6. 2 foteljice i stočić

Multifunkcionalni krevetac koji prati rast vašeg deteta i ostaje u vašem domu mnogo duže od bilo kog drugog kreveca

Krevetac - kolevka je prva faza ovog krevetića prečnika 70cm, koji koristite od rodjenja deteta do navršenih 6 meseci bebe. Jednostavnim ljuljanjem, prve bebine snove ćete učiniti mirnijim. U toj fazi, od ostalih delova kreveca možete sa strane koristiti i komodicu za odlaganje bebinih stvarčica.

Ovalni krevetac dužine 120cm, na koji se može postaviti duža klackalica (doplata 2000din), koristite od 6 meseci do 2god, ili i duže ukoliko beba želi da spava u krevecu.

Krevetac - samac je dužine 170cm, i njega dobijate tako što šrafovima povežete sve podove a ispod poda postavite nogicu za dodatnu stabilnost. Max nosivost ovog oblika je 40kg.

Kada iskoristite sve opcije što se tiče samog krevetića, na kraju dobijate 2 foteljice i stočić za vašeg mališana, koje ne zauzimaju puno prostora a vama štede novac, jer ne kupujete dodatne stoličice.

Krevetac poseduje atest izdat od strane Šumarskog fakulteta u Beogradu pod brojem 2079.12.22

Krevetac ispunjava uslove za izradu i isporuku po SRPS EN 716-1;2019 716-2: 2017

Na krevetcu postoje 3 nivoa visine poda, samim tim kada beba poraste možete spustiti pod na najniži nivo i time napraviti prostor za igru za vašeg mališana.

Krevetac je izradjen od bukovog masiva, farban vodenim bojama koja je atestirana, pa je neškodljiva po zdravlje vašeg deteta.  

Uz krevetac dobijate i točkiće.  

Za sve transformacije dušek je gratis!

Uz svaki krevetac možete poručiti klackalicu i fioku uz doplatu:

Ukoliko želite klackalicu ili fioku uz krevetac sada samo dodajte krevetac u korpu, a na stranici za poručivanje u dodatnom komentaru upišite šta želite dodatno.

Slični modeli: